B2Bee terenska prodaja

B2Bee aplikacija za terensku prodaju - naša, već prepoznata i funkcionalna košnica, od sada sa zaokruženom pričom!

Pantheon Datalab terenska prodaja

Naša aplikacija za terensku prodaju, B2B Seller, rješenje je za komercijaliste na terenu i merchandising te im omogućava širok spektar planiranja i praćenja, od GPS pozicije i mapiranja objekata preko pregleda dokumentacije i fotografiranja robe do uvida u financije, zalihe i narudžbe. Stalno unaprjeđujemo i prilagođavamo aplikaciju tako da ona sadrži praćenje supervizora te izvještaje u stvarnom vremenu, sažetak dana, brze alate za naručivanje robe i sve ono što je nužno za brz i lak pregled rada na terenu. Želimo da proces veleprodaje učinimo jednostavnim i dostupnim. Više o aplikaciji pročitajte ovdje.

Sinkronizacija s ERP-om u stvarnom vremenu

Razmišljate kako da savladate neke od najvećih izazova poslovanja u veleprodaji? Kako da budete konkurentni na tržištu koje ne trpi pogreške i kako da uštedite vrijeme i novac u okviru procesa opskrbe?

Jedno od najsuvremenijih rješenja koje vam možemo ponuditi odmah je automatizacija i integracija administracije uz primjenu umjetne inteligencije, kako bi se izbjegle pogreške u administrativnom poslovanju. Smatramo da taj proces ne bi bio moguć bez sigurne i pouzdane sinkronizirane veze s ERP-om u stvarnom vremenu.

O tome što je ERP, pročitajte ovdje.

Rješenje koje nudi Pantheon

Specijalizirani software za automatizaciju veleprodajnog poslovanja predstavlja najisplativije i najučinkovitije rješenje. Iz te potrebe, udružili smo se s Datalab-ovim poslovno - informatičkim sistemom za temeljitu analizu prodaje i nabave PANTHEON čime se stječu kontrola i uvid u ključne parametre vašeg poslovanja i skladištenja. Važno je naglasiti da je PANTHEON sistem testiran i provjeren, s više od 70.000 korisnika. Ovakav jedinstven i inovativan pristup možemo prilagoditi upravo Vašem poslovanju, s ciljem da Vam olakšamo planiranje resursa kako biste jednostavno i sigurno odgovorili potrebama tržišta

Uz intuitivan dizajn, ugodan za korištenje, sa stabilnom konekcijom i pouzdanom integracijom, vaši komercijalisti imati ćeo dličan alat za rad, a vi ćete znati sve o vašim prodajnim kanalima - od prijema do isporuke robe. Pregled kataloga ili dostupnost robe odvija se u stvarnom vremenu. Informirajte se o ovom rješenju na stranici našeg partnera SMIT.

Automatizacija procesa je zajamčena. Sve narudžbe su vidljive i prate se u ERP-u, poput statusa dokumenata i pošiljki, povezivanje i onboarding na platformu je brzo, u roku od nekoliko tjedana.

B2Bee aplikacija za terensku prodaju sinkronizira ovaj postupak u stvarnom vremenu tako da komercijalist zadužen za određenog kupca ima sve na jednom mjestu. Na taj način može pratiti proces bez dodatnog učitavanja stranice bez obzira na to gdje se nalazi i koji uređaj koristi (kompjuter, tablet, smart telefon)

Kad imate software za automatizaciju terenske prodaje, lakše upravljate svim procesima i maksimizirate svoje rezultate.

Za sva pitanja možete nam pisati na sales@b2bee.net ili, još jednostavnije, popunite upitnik na našoj web stranici. Stojimo vam na raspolaganju.

Do sljedećeg čitanja…

Vaš B2Bee

Budimo u kontaktu

Ne ustručavajte se kontaktirati nas. Bit će nam zadovoljstvo podijeliti svoja iskustva s vama i pronaći najbolje rješenje za vaše poslovanje.

Naš Savjetnički tim uvijek je dostupan za vaša pitanja.

Čekamo da nas kontaktirate. Možete nam pisati na:

sales@b2bee.net

Ili jednostavno ispunite obrazac s desne strane kako bismo vas mogli kontaktirati.

Pozdrav!

Molimo Vas da unesete neke osnovne podatke kako bismo Vas mogli kontaktirati.

Napominjemo da će se vaši podaci koristiti isključivo u svrhu razmjene podataka koje se odnose na zakup naših servisa i usluga i neće se dijeliti s trećim stranama i / ili pojedincima.

Pomoć & Podrška

Vaši su zahtjevi naš prioritet. Naša podrška i naša baza znanja su vam uvijek na raspolaganju.

support@b2bee.net

Media & Press

S ponosom ističemo da je B2Bee finalist Fonda za inovacijske aktivnosti 2020. godine s projektom B2Bee Onboarding Assistant.

media@b2bee.net

Prodaja

Imate li pitanja o našim servisima i uslugama? Slobodno nam pišite i detaljno objasnite što vas zanima.

sales@b2bee.net

Kontaktirajte nas i zakažite Demo prezentaciju!

Nakon prezentacije odgovorit ćemo na sva vaša pitanja.