B2Bee terenska prodaja

 

Pravila o privatnosti

U skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka i Općom uredbom o zaštiti podataka - Uredba (EU) 2016/679 - GDPR, obavještavamo korisnike o sljedećim informacijama, u vezi s obradom osobnih podataka od strane B2Bee-ja.

1. TKO JE VODITELJ OBRADE PODATAKA?

Voditelj obrade vaših podataka je B2BEE Ebusiness j.d.o.o., koje je osnovano i djeluje u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske i Općom uredbom o zaštiti podataka.

2. PRAVNA OSNOVA PRIKUPLJANJA I OBRADE PODATAKA

B2BEE prikuplja i obrađuje vaše podatke na temelju zaključenja i izvršenja Ugovora o korištenju usluga. U druge svrhe koje nisu predviđene odredbama Ugovora, B2BEE će prikupljati i obrađivatipodatke samo uz vaš prethodni izričiti te nesumnjivi pristanak, dan u pisanom obliku.

3. KAKVE OSOBNE PODATKE PRIKUPLJAMO?

B2BEE prikuplja minimalnu količinu podataka o kupcima u svrhu pružanja kvalitetne usluge.

Osobne podatke korisnika prikupljamo prilikom izrade korisničkogračuna ispunjavanjem mrežnog obrasca.

B2BEE obrađujesljedeće kategorije osobnih podataka prikupljenih u mjeri u kojoj to dopušta zakonodavstvo Republike Hrvatske:

 

Svrha prikupljanja ovih podataka je olakšavanje Korisnicima upotrebu naših sustava. B2BEE nema pristup podacima o kreditnim karticama jer se ove transakcije obavljaju na sigurnim portalima za obradu platnih kartica.

B2BEE ne prikuplja podatke od djece mlađe od 13 godina i B2BEE ne usmjerava svoje web mjesto ili svoje usluge na djecu mlađu od 13 godina. B2BEE se obvezuje da će štititi potrebu za privatnošću djece i poticati roditelje i skrbnike da igraju aktivnu ulogu u aktivnostima i interesima svoje djece na mreži.

4. U KOJE SVRHE KORISTIMO OSOBNE PODATKE?

B2BEE koristi prikupljene podatke prvenstveno u svrhu obrade zahtjeva Korisnika i posjetitelja web mjesta, kako slijedi:

 

Podatke možemo koristiti i na druge načine za koje dajemo posebne obavijesti o vremenu prikupljanja ili prije njega.

U slučaju sudskih naloga za dostavu podataka o klijentu, B2BEE će učiniti sve što je u njegovoj moći da ovaj nalog prenese na Korisnika kako bi odgovorio na takav zahtjev.

5. TKO IMA PRISTUP OSOBNIM PODACIMA?

Samo ovlašteni zaposlenici B2BEE imaju pristup osobnim podacima Korisnika.

Osobne podatke Korisnika možemo dostaviti sljedećim osobama:

6. KOJE MJERE ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA PODUZIMAMO?

B2BEE će primijeniti odgovarajuće metode za zaštitu privatnosti podataka prikupljenih i unesenih prilikom korištenja B2BEE SaaS usluga. B2BEE ćeučiniti sve što je u njegovoj moći da zaštiti privatnost podataka kupaca i Korisnika. B2BEE se brine da zaštiti sve podatke koje prikuplja i pohranjuje o korisnicima svojih usluga.

Poduzeli smo odgovarajućetehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili osobne podatke korisnika od nenamjerne ili nezakonite obrade osiguravajući:

 

Unatoč svim mjerama za zaštitu osobnih podataka, uvijek mogu postojati sigurnosne ranjivosti koje nisu pod nadzorom B2BEE. Odlukom da B2BEE-u povjeri osobne podatke, Korisnik razumije i prihvaćačinjenicu da sigurnost, integritet i privatnost njegovih osobnih podataka ne mogu biti 100% zajamčeni.

7. KOLIKO DUGO ČUVAMO OSOBNE PODATKE?

B2BEE izrađuje sigurnosne kopije podataka najmanje jednom dnevno i čuva ove kopije najviše 5 dana. Te su sigurnosne kopije sistemske prirode i namijenjene su održavanju kontinuiteta usluge i oporavka u slučaju problema s uslugom. Te se sigurnosne kopije nikako ne mogu smatrati kao povijesno arhiviranje podataka.

8. BRISANJE OSOBNIH PODATAKA

Svaki Korisnik Platforme ima mogućnost zatražiti brisanje svojih osobnih podataka u bilo kojem trenutku u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU) 2016/679 - GDPR i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka, što podrazumijeva brisanje adresa e-pošte i lozinki na razini baze podataka.

U bilo koje vrijeme iz opravdanih razloga, Operater može izbrisati osobne podatke Korisnika slanjem obavijesti Korisniku u elektroničkom obliku da su njegovi osobni podaci izbrisani iz baze podataka B2BEE.

Osim toga, ako je Korisnik računa dobrovoljno ostavio broj telefona za kontakt i ime i prezime osobe za kontakt, ti će se podaci izbrisati iz baze podataka na zahtjev Korisnika računa. Nakon prekida usluge B2BEE SaaS, svi podaci Korisnika biti će trajno izbrisani nakon 5 dana, osim podataka koje smo dužni čuvati na temelju posebnih zakonskih propisa.

9. KADA SE MOGU PRENOSITI PODACI?

B2BEE ne dijeli nikakve podatke o kupcima s trećim stranama. B2BEE može koristiti podatke kako bi održavao kontakt s Korisnicima i informirao ih o razvoju poslovanja. Ako u bilo kojem trenutku u budućnosti budemo primorani otkriti prikupljene podatke trećoj strani (npr. državnim tijelima ili agencijama), Korisnik će biti obaviješten i suglasan s time.

 

Osobne podatke možemo prenijeti u jurisdikcije koja ne uključuje prebivalište Korisnika, ali to činimoisključivo u svrhe opisane u ovim Pravilima o privatnosti. Kada prenosimo osobne podatke u druge jurisdikcije, činimo to u skladu sa zahtjevima važećeg zakona.

10. PRAVA OSOBA NA KOJE SE ODNOSI OBRADA OSOBNIH PODATAKA

Korisnik može zatražiti pristup, ispravak, brisanje ili ograničenje osobnih podataka koji su nam prethodno dostavljeni. Može se i usprotiviti našoj upotrebi osobnih podataka ili povući svoj pristanak. Uz to, može zatražiti primanje elektroničke kopije svojih osobnih podataka u svrhu prijenosa u drugu tvrtku (prijenos podataka).

U svakom od ovih slučajeva Korisnici mogu poslati e-poštu na office@b2bee.net ako žele ostvariti neko od svojih prava ili ako imaju dodatna pitanja o privatnosti, koja se mogu odnositi na:

 

Na zahtjev Korisnika će se odgovoriti u skladu s važećim zakonom.

11. ODGOVORNOST

Korisnik je u potpunosti odgovoran za istinitost podataka i njegovih osobnih podataka koje je stavio na raspolaganje B2BEE-u. B2BEE ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju gubitka podataka. B2BEE redovito izrađuje sigurnosne kopije (backup) podataka kako bi održao kontinuitet i kvalitetu usluge.

12. KOLAČIĆI

B2BEE može koristiti "kolačiće" za poboljšanje korisničkog iskustva tijekom korištenja softvera (sustava) B2BEE. Kolačići su mali dijelovi podataka koje vaš preglednik pohranjuje lokalno i koji pamte informacije i pomažu vam da se identificirate na web mjestima tijekom kasnijih posjeta. Kolačići su jedinstveno dodijeljeni računalu i može ih pročitati samo web poslužitelj u domeni koja je izdala kolačić. Kolačići općenito pomažu Korisnicima izvršavajući određene funkcije poput pamćenja je lozinki i osobnih postavki vezanih uz web stranice. Opcija prihvaćanja ili odbijanja kolačića je uključena. Većina web preglednika automatski prihvaćakolačiće. Promjena postavki preglednika je moguća, tako da odbijaju kolačiće.

Alternativno, može se promijeniti postavka preglednika, na način da svaki put kad se ponudi kolačić da se omogući pojedinačno prihvaćanje ili odbijanje kolačića. Odbijanje prihvaćanjakolačića, može omesti rad i negativno utjecati na upotrebu softvera.

13. DODATNA PITANJA I NEDOUMICE

Korisnici se mogu obratiti Voditelju obrade podataka u vezi s obradom osobnih podataka slanjem e-pošte na office@b2bee.net.

Korisnici imaju i pravo podnošenja žalbe nadležnom tijelu (Povjereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu osobnih podataka - AZOP) na obradu svojih osobnih podataka. Voditelj obrade podataka ima pravo u bilo kojem trenutku promijeniti ovu Politiku privatnosti te o istome pravodobno obavijestiti Korisnike. Svaka promjena postaje valjana nakon objave na web mjestu b2bee.net.

Korisnik se obvezuje povremeno pročitati ovu politiku privatnosti kako bi bio svjestan mogućihpromjena.

Ako Korisnik nastavi koristiti B2BEE web mjesto i usluge nakon bilo koje nove verzije Pravila o privatnosti, podrazumijeva se da ju je prihvatio kao valjanu.

Budimo u kontaktu

Ne ustručavajte se kontaktirati nas. Bit će nam zadovoljstvo podijeliti svoja iskustva s vama i pronaći najbolje rješenje za vaše poslovanje.

Naš Savjetnički tim uvijek je dostupan za vaša pitanja.

Čekamo da nas kontaktirate. Možete nam pisati na:

sales@b2bee.net

Ili jednostavno ispunite obrazac s desne strane kako bismo vas mogli kontaktirati.

Pozdrav!

Molimo Vas da unesete neke osnovne podatke kako bismo Vas mogli kontaktirati.

Napominjemo da će se vaši podaci koristiti isključivo u svrhu razmjene podataka koje se odnose na zakup naših servisa i usluga i neće se dijeliti s trećim stranama i / ili pojedincima.

Pomoć & Podrška

Vaši su zahtjevi naš prioritet. Naša podrška i naša baza znanja su vam uvijek na raspolaganju.

support@b2bee.net

Media & Press

S ponosom ističemo da je B2Bee finalist Fonda za inovacijske aktivnosti 2020. godine s projektom B2Bee Onboarding Assistant.

media@b2bee.net

Prodaja

Imate li pitanja o našim servisima i uslugama? Slobodno nam pišite i detaljno objasnite što vas zanima.

sales@b2bee.net

Kontaktirajte nas i zakažite Demo prezentaciju!

Nakon prezentacije odgovorit ćemo na sva vaša pitanja.
Sigurni smo da ćemo pronaći pravi model za Vaše poslovanje.